Hartelijk Welkom!

Ik wil me kort even voorstellen. Mijn naam in dit aardse leven is Hilde Berghs en ben geboren in 1960.  Ik ben in 1982 afgestudeerd als ergotherapeute en heb het geluk sinds 1983 te mogen werken met mensen met een verstandelijke beperking. De meeste onder hen zijn experts in het NU-zijn.

In Wales bij Life Foundation behaalde ik mijn diploma’s als Dru Yoga- en Dru Meditatielerares.  Doorheen mijn cursussen komt dit toch wel duidelijk naar voor.

Verder volgde ik heel wat workshops en cursussen, waaronder Bach Bloesems, Intuïtieve Ontwikkeling, …

Vanuit ervaring kan ik zeggen dat de weg naar binnen niet de makkelijkste weg is, maar wel de enige om te kunnen groeien naar een vollediger menszijn.  Door vallen en opstaan heb ik mogen ontdekken dat niemand me gelukkig of ongelukkig kan maken, enkel datgene wat ik toelaat.  Hierdoor leerde ik verantwoordelijkheid dragen voor mijn eigen leven.  En ik kan zeggen, sinds ikzelf veranderde, veranderde ook mijn omgeving.  Dit was ’n verrassende gewaarwording!

Uiteindelijk gaat het niet zozeer om mij, maar wel om wat jij met jouw incarnatie wil bewerkstelligen.  Mocht je het gevoel hebben  dat wij jou hierbij kunnen helpen of mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons aanbod vind je uitgebreider terug op de site.

Lieve groetjes, Vanuit Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Harmonie. Liefs, Hilde.

Dorpsstraat 9 c 3950 Bocholt Limburg / België

Gsm Hilde    0475/25 01 66

hilde.berghs@gmail.com